Menuer

Vores menuer tager udgangspunkt i lokale og sæsonbestemte råvarer. Menuerne kan serveres til alle anledninger, men egner sig især til lidt mere formelle arrangementer som bryllupper og runde fødselsdage.

Menuerne bestilles med kok, der vil sørge for, at alt bliver anrettet og serveret flot samt at efterlade køkkenet ryddeligt.
Priserne herunder er ekskl. timeprisen for kokke, der er kr. 350,- i timen pr. kok.

Pris ved 3 retter: Kr. 445,-
Pris ved 4 retter: Kr. 545,-
Pris ved 5 retter: Kr. 645,-

FORRETTER & MELLEMRETTER

Marinerede rejer med flager af daikon, saltede jordnødder, agurk og sesamsauce
Fjordrejer kan tilbydes som alternativ i sæson (april-oktober) for et tillæg på kr. 125,-

Koldrøget laks med avocadocreme, glaskål, confiteret citron og mild peberrodssauce

Bagt filet af hvid sæsonfisk med valnøddepanade, høbagt selleri og estragonsauce

Mosaik af kammusling og røget hellefisk med pankoflager, syltede løg og skilt muslingesauce

Smørdampede hvide asparges med luftig sauce hollandaise og krydderurtesalat
Marinerede rejer eller bagt hvid fisk kan tilkøbes for et tillæg på kr. 50,-
Fjordrejer kan tilbydes som alternativ i sæson (april-oktober) for et tillæg på kr. 125,-

Soufflé af jomfruhummer med syrlig æblepuré, skorzonerrødder og hummerbisque

Koldrøget fasan med trøffelmayonnaise, marineret kastanje, syltede bær og grønne

Urtefyldt skærising med dampet spinat med muskatnød og cremet hvidvinssauce

HOVEDRETTER

Rosastegt kalvefilet fra Grambogård med rødvinssauce
Filet kan udskiftes med mørbrad for et tillæg på kr. 75,-

Velhængt oksefilet fra Grambogård med trøffelsauce
Filet kan udskiftes med mørbrad for et tillæg på kr. 75,-

Lammefilet og braiseret kølle fra Øhavslam med simresauce

Gratineret ryg af dåvildt fra Alpevejens Vildt med portvinssauce

Glaseret fransk andebryst i aromatisk peber med sherrysauce

Farseret bryst af velfærdskylling fra Allegaarden med hønsesauce

Gyldenristet pighvar fra danske farvande med cremet safransauce
Tillæg: kr. 50,-

Alle hovedretter serveres med sæsonens grøntsager og kartoffel.
Dette aftales personligt efter jeres ønsker.

DESSERTER

“Baked Alaska” med hvid chokoladeis, syrlig havtornsorbet og bagt marengs

Glaseret kaffemousse på sprød karamel-mandelbund med saltet karamelsauce

Chokoladekagen Gateau Marcel med appelsinsorbet og marineret citrussalat

Lun clafoutis med syltede kirsebær, vanilje-tonkabønnesauce og kirsebærsorbet

Mazarinkage med hvid chokolademousse, bærsorbet og flager af chokoladekaramel

Klassisk citronfromage med vaniljeis, creme Chantilly og sprød citronmåne

Rombraiseret ananas i kanel og citrongræs med kokossorbet og appelsinkage

Flamberet citrontærte med myntemarinerede blåbær og mørk chokoladeparfait

Kardemommepocheret pære med brud af vaniljebrioche og lun brunsvigersauce

Minimumsantal: 25 personer