Julefrokost 2024

Resumés bud på en julefrokost ud af huset

Restaurant Resumé sørger for den perfekte julefrokost til dit selskab, hvor I kan se frem til følgende:

Serveres på buffet:

Den anderledes marinerede sild
med fynsk øl, syltede rødløg og sorte sennepsfrø

Lune rugmelsstegte sild i lage
med laurbærblade, sort peber, nelliker og løgringe

Økologiske æg fra glade høns  med trøffelmayo,
store grønlandske rejer og ørredrogn

Varmrøget færøsk laks med hasselnødder,
fennikel- æblesalat og syrnet fed fløde

Langtidssimret fynsk æbleflæsk a la mormor
med sprød bacon og knasende flæsk

Frikadeller af kalv med portvin,
tranebær og græskarkerner hertil rødkål med figner

Fynsk velfærdsgris stegt som porchetta
med sprød svær, syltede abrikoser, svesker og salvie

Confiterede andelår med andeflødesovs
og små kartofler stegt med andefedt og timian

Salat af vinterkål med sprød boghvede,
tyttebær fra syltehylden og cremet pærevinaigrette

Klassisk Risalamande med brændte mandler
og kirsebærsauce med tonkabønne og vanilje

Udvalg af koldhævet brød, rugbrød og smør

Kr. 450,- per person
Min. 25 personer

Kan kun bestilles med kok. Prisen for en kok per time er kr. 350,-

Kontakt os på: info@restaurantresume.dk eller tlf. +45 60 38 86 42

Julefrokosten kan bestilles fra d. 1. november og frem til jul

Følgende skal være til rådighed:
Bordplads til anretning, ovn, kogeplade, skraldespand, gryde, pande og tallerkener til gæsterne.

Er du mere interesseret i en 3-retters julemenu?
Så kan du se vores bud her