Julemenu 2024

3-retters julemenu ud af huset i Svendborg og resten af Fyn

Forret:
Ristet pighvar med cremet hummerbisque, høbagt selleri og chips af skorzonerrod

Hovedret:
Glaseret vildand fra sydfynske skove med vinterkål, syltede aroniabær, kastanjer og portvinssauce
Ønskes der ikke and kan denne udskiftes med perlehøne

Dessert:
Chokoladetærte med henkogte kirsebær, chokoladekaramel, sprød risengrød og kirsebærsorbet

Kr. 395,- pr. person
Min. 25 personer

Kan kun bestilles med kok. Prisen for en kok per time er kr. 350,-

Kontakt os på: info@restaurantresume.dk eller tlf. +45 60 38 86 42
Julemenuen kan bestilles fra d. 1. november og frem til jul

Følgende skal være til rådighed:
Bordplads til anretning, ovn, kogeplade, skraldespand, gryde, pande og tallerkener til gæsterne.

Er du mere interesseret i en traditionel julefrokost?
Så kan du se vores bud her