Resumé – Catering
Lundevej 5, 5700 Svendborg
info@restaurantresume.dk
CVR. 41438045
Smileyrapport
© Resumé Gruppen ApS 2024
Forret:
Ristet pighvar med cremet hummerbisque, høbagt selleri og chips af skorzonerrod
Hovedret:
Glaseret vildand fra sydfynske skove med vinterkål, syltede aroniabær, kastanjer og portvinssauce
Ønskes der ikke and kan denne udskiftes med perlehøne
Dessert:
Chokoladetærte med henkogte kirsebær, chokoladekaramel, sprød risengrød og kirsebærsorbet
Kr. 395,- pr. person
Min. 25 personer
Kan kun bestilles med kok. Prisen for en kok per time er kr. 350,-
Kontakt os på: info@restaurantresume.dk eller tlf. +45 60 38 86 42
Julemenuen kan bestilles fra d. 1. november og frem til jul
Følgende skal være til rådighed:
Bordplads til anretning, ovn, kogeplade, skraldespand, gryde, pande og tallerkener til gæsterne.
Er du mere interesseret i en traditionel julefrokost?
Så kan du se vores bud her
Resumé – Catering
Lundevej 5, 5700 Svendborg
info@restaurantresume.dk
CVR. 41438045
Smileyrapport
© Resumé Gruppen ApS 2024