Resumé – Catering
Lundevej 5, 5700 Svendborg
info@restaurantresume.dk
CVR. 41438045
Smileyrapport
© Resumé Gruppen ApS 2024
Restaurant Resumé sørger for den perfekte julefrokost til dit selskab, hvor I kan se frem til følgende:
Den anderledes marinerede sild
med fynsk øl, syltede rødløg og sorte sennepsfrø
Lune rugmelsstegte sild i lage
med laurbærblade, sort peber, nelliker og løgringe
Økologiske æg fra glade høns med trøffelmayo,
store grønlandske rejer og ørredrogn
Varmrøget færøsk laks med hasselnødder,
fennikel- æblesalat og syrnet fed fløde
Langtidssimret fynsk æbleflæsk a la mormor
med sprød bacon og knasende flæsk
Frikadeller af kalv med portvin,
tranebær og græskarkerner hertil rødkål med figner
Fynsk velfærdsgris stegt som porchetta
med sprød svær, syltede abrikoser, svesker og salvie
Confiterede andelår med andeflødesovs
og små kartofler stegt med andefedt og timian
Salat af vinterkål med sprød boghvede,
tyttebær fra syltehylden og cremet pærevinaigrette
Klassisk Risalamande med brændte mandler
og kirsebærsauce med tonkabønne og vanilje
Udvalg af koldhævet brød, rugbrød og smør
Kr. 450,- per person
Min. 25 personer
Kan kun bestilles med kok. Prisen for en kok per time er kr. 350,-
Kontakt os på: info@restaurantresume.dk eller tlf. +45 60 38 86 42
Julefrokosten kan bestilles fra d. 1. november og frem til jul
Følgende skal være til rådighed:
Bordplads til anretning, ovn, kogeplade, skraldespand, gryde, pande og tallerkener til gæsterne.
Er du mere interesseret i en 3-retters julemenu?
Så kan du se vores bud her
Resumé – Catering
Lundevej 5, 5700 Svendborg
info@restaurantresume.dk
CVR. 41438045
Smileyrapport
© Resumé Gruppen ApS 2024