Resumé – Catering
Lundevej 5, 5700 Svendborg
info@restaurantresume.dk
CVR. 41438045
Smileyrapport
© Resumé Gruppen ApS 2024
Vores menuer tager udgangspunkt i lokale og sæsonbestemte råvarer. Menuerne kan serveres til alle anledninger, men egner sig især til lidt mere formelle arrangementer som bryllupper og runde fødselsdage.
Menuerne bestilles med kok, der vil sørge for, at alt bliver anrettet og serveret flot samt at efterlade køkkenet ryddeligt.
Priserne herunder er ekskl. timeprisen for kokke, der er kr. 350,- i timen pr. kok.
Pris ved 3 retter: Kr. 445,-
Pris ved 4 retter: Kr. 545,-
Pris ved 5 retter: Kr. 645,-
Marinerede rejer med flager af daikon, saltede jordnødder, agurk og sesamsauce
Fjordrejer kan tilbydes som alternativ i sæson (april-oktober) for et tillæg på kr. 125,-
•
Koldrøget laks med avocadocreme, glaskål, confiteret citron og mild peberrodssauce
•
Bagt filet af hvid sæsonfisk med valnøddepanade, høbagt selleri og estragonsauce
•
Mosaik af kammusling og røget hellefisk med pankoflager, syltede løg og skilt muslingesauce
•
Smørdampede hvide asparges med luftig sauce hollandaise og krydderurtesalat
Marinerede rejer eller bagt hvid fisk kan tilkøbes for et tillæg på kr. 50,-
Fjordrejer kan tilbydes som alternativ i sæson (april-oktober) for et tillæg på kr. 125,-
•
Soufflé af jomfruhummer med syrlig æblepuré, skorzonerrødder og hummerbisque
•
Koldrøget fasan med trøffelmayonnaise, marineret kastanje, syltede bær og grønne
•
Urtefyldt skærising med dampet spinat med muskatnød og cremet hvidvinssauce
Rosastegt kalvefilet fra Grambogård med rødvinssauce
Filet kan udskiftes med mørbrad for et tillæg på kr. 75,-
•
Velhængt oksefilet fra Grambogård med trøffelsauce
Filet kan udskiftes med mørbrad for et tillæg på kr. 75,-
•
Lammefilet og braiseret kølle fra Øhavslam med simresauce
•
Gratineret ryg af dåvildt fra Alpevejens Vildt med portvinssauce
•
Glaseret fransk andebryst i aromatisk peber med sherrysauce
•
Farseret bryst af velfærdskylling fra Allegaarden med hønsesauce
•
Gyldenristet pighvar fra danske farvande med cremet safransauce
Tillæg: kr. 50,-
Alle hovedretter serveres med sæsonens grøntsager og kartoffel.
Dette aftales personligt efter jeres ønsker.
“Baked Alaska” med hvid chokoladeis, syrlig havtornsorbet og bagt marengs
•
Glaseret kaffemousse på sprød karamel-mandelbund med saltet karamelsauce
•
Chokoladekagen Gateau Marcel med appelsinsorbet og marineret citrussalat
•
Lun clafoutis med syltede kirsebær, vanilje-tonkabønnesauce og kirsebærsorbet
•
Mazarinkage med hvid chokolademousse, bærsorbet og flager af chokoladekaramel
•
Klassisk citronfromage med vaniljeis, creme Chantilly og sprød citronmåne
•
Rombraiseret ananas i kanel og citrongræs med kokossorbet og appelsinkage
•
Flamberet citrontærte med myntemarinerede blåbær og mørk chokoladeparfait
•
Kardemommepocheret pære med brud af vaniljebrioche og lun brunsvigersauce
Minimumsantal: 25 personer
Resumé – Catering
Lundevej 5, 5700 Svendborg
info@restaurantresume.dk
CVR. 41438045
Smileyrapport
© Resumé Gruppen ApS 2024