Om catering og mad ud af huset fra Resumé

Når du bestiller mad ud af huset fra Resumé, er maden på forhånd tilberedt i vores eget køkken, så alt er klar, når vi ankommer ved jer.
Det eneste I skal gøre, er at læne jer tilbage og deltage i festen.

Maden bestilles altid med kokke, der varmer og anretter maden.

Vi har stor erfaring i at levere mad til bryllupper og andre større arrangementer. Vi starter altid med et personligt møde, da vi lægger stor vægt på at tilpasse maden, så den passer til netop jeres arrangement. Det er derfor vigtigt, at I fortæller os, om jeres ønsker for dagen/aftenen.

Det praktiske omkring catering

  • Minimumsantal
    3-retters menu min. 25 personer.
  • Afbestillingsregler
    Senest 7 dage før arrangementet skal vi kende det endelige antal gæster.
    Afbestillinger 7 dage før arrangementet afregnes 50 % af beløbet.
    Afbestillinger på selve dagen afregnes 100 % af beløbet.
    Reservationsgebyret refunderes ikke ved aflysning.
  • Personale
    Vi kan være behjælpelige med kontakt til serveringspersonale.
  • Levering
    Levering kr. 5,50 pr. kørt km tur/retur
  • Køkken
    For vi kan levere et godt produkt, kræver det, at der som minimum er et alm. “husmorkøkken” til rådighed. I køkkenet skal der være en ovn, kogeplade, køl og frys. Desuden skal der være gryder og pander til rådighed samt godt med bordplads til at anrette på. Vi vil gerne efterlade køkkenet i pæn tilstand, så derfor skal der også være skraldespand samt klude til rengøring. Hvis dette ikke er til rådighed, bedes det oplyses på forhånd.
  • Service
    Som udgangspunkt sørger værterne selv for service til bordene.
    Hvis vi skal sørge for service eller andet køkkengrej, skal det aftales på forhånd.
  • Specialkost
    Er der allergier eller andet vi skal være opmærksomme på, så informer os gerne.
    På den måde sikre I jer, at det bliver en god oplevelse for alle jeres gæster.