Nytårsaften 2024

Nytårsmenu 2024 ud af huset i Svendborg og resten af Fyn

AFHENTNING VED:
Resumé – Lundevej 5, 5700 Svendborg

Vil du hellere være sammen med dine gæster end at stå i køkkenet hele dagen og aftenen?
Så skal du vælge en nytårsmenu fra Resumé – menuen kræver minimalt arbejde i køkkenet og du kommer til at ligne en gourmetkok!

Til maden vil der desuden være friskbagt brød

Appetitvækker
Sprød maltkiks med syltede tyttebær
og fløjsblød andelevermousse

Forret
Saftige rejer med flager af daikon, agurk
saltede jordnødder og sauce med varme krydderier

Mellemret
Bagt pighvar med jomfruhummerfarseret morkel,
dampet spinat med muskatnød og cremet hummerbisque

Hovedret
Stegt krondyrfilet og langtidsbraiseret bov i sprød panko
med variationer over persillerod, pommes Anna og trøffelsauce

Dessert
Lemon Curd Pie med flamberet vaniljemarengs og
mandarinmousse, blodappelsingel samt citrussalat

Kr. 600,- pr. person
Ekskl. gebyr*

Tilkøb:

Bobler

Bernard Remy ”Carte Blanche” NV Champagne

Kr. 250,- pr. flaske

Vinmenu – Sølvpakke

4 flasker vin

Sauvignon Blanc “La Petite Perriere” 2023 Guy Saget

Chardonnay «La Galope» 2023 Cotes de Gascogne

Arivi 2021 Montepulciano d´Abruzzo

Chateau du Mont 2019 Saint-Croix-du-Mont

Pris pr. Pakke Kr. 315,-

Vinmenu – Guldpakke

4 flasker vin

Albarinho de Fefinanes 2023 Rias Baixas

Bourgogne Blanc, Chardonnay 2022 Faiveley

La Closerie 2019 Chateau Camensac

Coteaux-du-Layon 2022 Domaine Chupin, Loire

Pris pr. Pakke Kr. 635,-

 Info:

Salget lukker fredag d. 27. december kl. 13.00

Fra d. 27. december vil det ikke være muligt at ændre i bestillinger.

Afhentning mellem kl. 12.00 – 14.00
Resumé – Lundevej 5, 5700 Svendborg

– Vælg afhentningstidspunkt, når du køber billet.

Med menuerne vil der være en udførlig guide, der beskriver, hvordan maden skal tilberedes og anrettes.

Det er desværre ikke muligt at tage hensyn til allergier og specialkost

Begrænset antal, da vi gerne vil minimere madspild og ikke brænde inde med mad.

*Pris inkl. gebyrer pr. kuvert: Kr. 610,-
Menu: Kr. 600,-
Billetgebyr: Kr. 10,-

Obs. med forbehold for ændringer